Skip to main content

Център за професионално обучение, консултации

НЦПО в системата на БТПП клон Кюстендил

dsc05258

Към Кюстендилска ТПП функционира ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ - НЦПО в системата на БТПП клон Кюстендил, който предлага богат набор от курсове за професионално обучение във всички области от интерес за бизнеса, както и курсове по чужди езици и цифрова/ компютърна грамотност.

Центърът е част от клоновата мрежа на Националния Център за Професионално Обучение в системата на БТПП (НЦПО), който e първият български учебен център, лицензиран от Националната Агенция за Професионално образование и обучение към Министерски съвет.

НЦПО е лицензиран за обучение по над 60 професии и специалности (лиценз № 200212019 на НАПОО).

Центъра разполага с лицензирани бази за провеждане на теоретични и практически занятия, водени от  лектори от града и региона на високо професионално ниво. За всяко проведено професионално обучение или преминат обучителен курс се издават съответните документи, отговарящи на Държавните образователни изисквания/стандарти на НАПОО и МOH.

Към обучителния Център на Палатата се организират и провеждат и  семинари, фокус-групи, кръгли маси и др. по различни теми, отговарящи на нуждите на съвременния бизнес.

Клонът се управлява и представлява от Йордан Николов Беловодски – Гл. секретар на Кюстендилска търговско-промишлена палата.

За контакт:

гр. Кюстендил

ул. Цар Освободител № 168, ет. 3

тел. 0886 533 143

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

КТПП Кюстендил