Skip to main content

АКТИКОН ООД

Представител

    

Румен Михайлов
Седалище   гр. София
Предмет на дейност  

 

Специализирано дружество в сферата на консултантските услуги, свързани с инвестиционното проектиране, управлението и оценяването на проекти, обследването на строителни аварии и конструкции с проблеми в експлоатационно им поведение, както и в извършването на пазарни оценки на недвижими имоти.
Дружеството работи с екип от 7 специалисти и експерти, покриващи съответните правоспособности към КИИП и КНОБ за работа по визираните по-горе професионални направления.
В сферата на инвестиционното проектиране и консултантските услуги, свързани с него, както и управлението на проекти в строителството, в т.ч. и управление на води, екипът на дружеството е специализиран към индустриални обекти, обекти с търговско и административно - делово предназначение, лечебни заведения и обекти от техническата инфраструктура.
В сферата на пазарните оценки, екипът на дружеството работи успешно по всички видове недвижими имоти, в т.ч. имоти от следните типове: търговски обекти - магазини, ателиета за услуги, заведения за обществено хранене, хотели, апартаментни хотели, офиси и офисни сгради, логистични и производствени бази, вакантни терени за инвестиционна разработка и земеделски земи, специализирани депа и площадки за твърди битови и строителни отпадъци, летищна инфраструктура - летателни площадки, летища (военни, GA, KARGO и CA) и др.

Вижте всички членове на КТПП

6. УСЛУГИ